preloader

Articole

Plasmolifting – „Terapia Dracula”

Plasmolifting – „Terapia Dracula”

Plasmolifting – „Terapia Dracula”

Imaginaţi-vă că aţi reuşit să daţi timpul înapoi şi că deveniţi mai tânăr şi mai energic cu fiecare zi: pielea se tonifică, se întinde, recăpătându-şi elasticitatea şi fermitatea de odinioară, părul devine mai des şi mai strălucitor, articulaţiile încetează să vă supere, dispare senzaţia de greutate şi durere, întregul organism se reface, iar Dumneavoastră vă simţiţi liber şi uşor. Iar acum imaginaţi-vă că aceasta se poate întâmpla chiar acum şi că nu mai este nevoie să inventaţi maşina timpului!

Mecanismul de recăpătare a sănătăţii şi tinereţii este ascuns în corpul nostru şi el poate fi declanşat chiar acum! Secretul întineririi stă ascuns în sânge şi este pus acolo de însăşi mama-natură, care a avut grijă ca în interiorul fiecărui organism viu să existe o sursă regenerabilă de sănătate. Este vorba despre elementele figurate ale sângelui – trombocitele, care conţin nişte proteine speciale, capabile să stimuleze regenerarea celulelor. Dar să o luăm pe rând.

Terapia cu Plasma

Magia sângelui

Încă din cele mai vechi timpuri vracii presupuneau că sângele are anumite proprietăţi magice şi aproape că aveau dreptate. Sângele este format dintr-o substanţă intercelulară – plasma – şi elemente figurate, principalele fiind eritrocitele, leucocitele şi trombocitele. În timpul studierii sângelui s-a stabilit că fiecare celulă a acestuia este polifuncţională şi are o sarcină proprie: eritrocitele asigură respiraţia tisulară, leucocitele protejează organismul împotriva infecţiilor şi altor acţiuni negative, iar trombocitele participă la procesele de coagulare a sângelui.
S-a stabilit, de asemenea, că trombocitele au un rol important în vindecarea şi regenerarea ţesuturilor traumatizate, producând factori de creştere, care reglează şi stimulează înmulţirea, creşterea şi supravieţuirea ţesuturilor. Factorii de creştere sunt necesari pentru geneza celulelor şi desfăşurarea normală a ciclului celular. Simbioza factorilor de creştere este responsabilă pentru reconstrucţia vaselor sangvine în zona traumatizată, construcţia noilor ţesuturi (epitelial, cartilaginos, conjunctiv, muscular, nervos) şi stoparea sângerării.

Invenţia revoluţionară a cercetătorilor ruşi

Folosind capacitatea unică a factorilor de creştere de a influenţa asupra proceselor regenerative, cercetătorii ruşi R.R. Ahmerov, prof., dr. hab. în medicină, şi R.F.Zarudii, dr. în medicină, au elaborat o procedură medicală care poate fi numită fără exagerare „elixirul modern al tinereţii”. Plasmolifting – aceasta este denumirea dată de cercetători noii metode – reprezintă, în esenţă, o formă perfecţionată a binecunoscutei tehnologii de tratament cu plasmă – autoplasmoterapia.

Plasmolifting se bazează pe principiile terapiei PRP (Platelet Rich Plasma — plasmă bogată în plăcuţe sangvine), adică utilizează elementele separate din plasmă: enzime, proteine şi vitamine, care, împreună cu trombocitele, intensifică procesul de restabilire a ţesuturilor şi de regenerare a celulelor.

În timpul cercetărilor, savanţii au descoperit că, la injectarea plasmei trombocitare în zonele afectate, are loc accelerarea proceselor de regenerare a pielii, care devine, totodată, mai hidratată, mai elastică, mai fermă, se reduce numărul şi profunzimea ridurilor de expresie şi a petelor pigmentare. Şi în pofida faptului că, iniţial, această metodă a fost elaborată pentru scopuri stomatologice, acest efect cosmetologic i-a determinat pe Renat R. Ahmerov şi Roman F. Zarudii să continue studiul influenţei plasmei trombocitare asupra sănătăţii organismului, ceea ce a condus la descoperiri inovatoare a utilizării Plasmoliftingului în tratamentul afecţiunilor din diferite sfere ale medicinei.

Metoda NATURALA de intinerire a pielii

Cum funcţionează Plasmoliftingul

Esenţa metodei Plasmolifting constă în injectarea în organismul uman a fracţiunilor de sânge cu un conţinut înalt de trombocite, ceea ce permite declanşarea procesului de regenerare celulară. În timpul procedurii, de la pacient se recoltează între 10 ml şi 60 ml de sânge (în funcţie de destinaţie). Pierderea unei cantităţi atât de mici de sânge nu poate avea o influenţă negativă asupra stării de sănătate a pacientului şi nu creează impedimente pentru funcţionarea corectă a organismului.

Pentru obţinerea plasmei cu înalte proprietăţi terapeutice, este nevoie de prelucrarea specială a acesteia. În mod normal, cantitatea de trombocite în sângele uman variază între 150 mii/microlitru şi 350 mii/microlitru, însă pentru manifestarea efectului stimulator de regenerare, numărul lor trebuie majorat până la 1000000/microlitru. Plasma cu o concentraţie înaltă de trombocite poate fi obţinută prin centrifugarea sângelui în eprubete biotehnologice speciale de marca Plasmolifting™.

Eprubetele certificate Plasmolifting™ permit separarea calitativă a sângelui în 3 fracţiuni: masa eritrocitară, plasma şi fracţiunea îmbogăţită cu trombocite şi factori de creştere. Plasma trombocitară este obţinută din sângele propriu al pacientului, asigurându-se astfel biocompatibilitatea deplină a substanţei injectate cu organismul, ceea ce exclude apariţia reacţiilor imunologice şi alergice, precum şi posibilitatea respingerii.

Instrumentul de bază al întineririi

Care sunt, prin urmare, particularităţile şi avantajele de bază ale eprubetelor Plasmolifting™?! Eprubetele Plasmolifting™ sunt executate din sticlă medicală borosilicată de calitatea cea mai înaltă, conform unei tehnologii speciale, şi închise ermetic cu un dop, care asigură în totalitate sterilitatea şi stabilitatea conţinutului interior, păstrarea vidului în interiorul eprubetei, posedând, în acelaşi timp, proprietăţi de respingere a sângelui.

Eprubetele Plasmolifting™ sunt certificate de Serviciul Federal de Sănătate Publică, iar calitatea lor a fost testată în Germania, Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Kazahstan, Uzbekistan, Iran, Letonia, Lituania, Estona şi Cipru. De asemenea, calitatea lor este confirmată de certificatele ISO şi CE, eliberate de întreprinderea germană de certificare TUV.

În prezent metoda Plasmolifting este apreciată pe scară largă de medicii şi pacienţii din multe ţări. Aprecierea acesteia se datorează unei serii de avantaje pe care le prezintă, printre care:

  • comoditatea şi simplitatea în utilizare;
  • lipsa necesităţii de procurare a utilajelor şi dispozitivelor medicale scumpe;
  • recuperarea imediată după procedură;
  • caracterul netoxic, sigur şi natural al procedurii;
  • riscul minim de reacţii alergice şi efecte adverse;
  • lipsa necesităţii unor intervenţii chirurgicale;
  • posibilitatea de combinare cu alte tipuri de proceduri;
  • contraindicaţii minime;
  • utilizarea largă a metodei în diferite sfere ale medicinei.

În prezent metoda Plasmolifting este utilizată în diferite sfere ale medicinei, printre care: stomatologiacosmetologiatricologiaortopedia şi traumatologiamedicina sportivăurologia şi ginecologia. În fiecare dintre direcţiile enumerate, metoda Plasmolifting a permis pacienţilor să se simtă din nou tineri şi sănătoşi, datorită declanşării rezervelor proprii ascunse ale organismului uman, care ne-au fost date de natură şi care sunt în prezent accesibile pentru fiecare om.

 

Tinka Smile – Creating Beautiful Smiles…

Write a Comment

Facebook

Telefon
Adresă