preloader

Articole

Estetica

Estetica

         Estetica dentata este una dintre cele mai puternice instrumente in recrearea unei estetici faciale noi, existant studii care afirma ca una din cele mai remarcate trasaturi faciale este cea a gurii si respectiv a surasului. Pornind de la povestile actuale din media in care, dupa  transformare fizica major, succesul si fericirea au urmat implicit si imediat ne dam seama cat de insetata e omenirea dupa frumusete.

estetica dentaraZambetul este unul dintre instrumentele noastre de comunicare cele mai puternice si poate infulenta semnificativ prima impresie a oamenilor. El are un impact fundamental nu numai asupra aspectului estetic, dar si asupra expresiei faciale, functiei masticatorii, foneticii si exprimarii verbale. Un zambet sanatos ce lasa la vedere dinti albi stralucitori, reprezinta o combinatie a perceptiei “frumusetii” si “sanatatii”.

In ziua de astazi, o cerere frecventa a pacientilor din toata lumea este de a primii tratamente dentare care optimizeaza aspectul estetic si functia, ceea ce ii poate ajuta sa isi creasca propria stima de sine si sa isi imbunatateasca relatiile profesionale si personale.

 

Printre serviciile de estetica dentara din cabinetul nostru se numara:

– albirea dentara

– aplicarea de bijuterii dentare

– fatete dentare

Medicii atent selectionati si specialisti in estetica faciala si dentara sunt la dispozitia dumneavoastra. Beneficiati de inalta calificare a personalului medical cat si de substante recunoscute international. Acidul hialuronic si toxina botulinica folosita in cabinetul nostru a trecut proba timpului aducand pe fetele zecilor de pacienti zambetul.

Serviciile de estetica faciala decare puteti dispune in cabinetul nostru:

estetica dentara

– Augmentare buze

– Remodelare santuri peri-orale

– Remodelare riduri frontale

 Tinka Smile – Creating beautiful smiles…

Write a Comment

Telefon
Adresă