Tinka Smile 4 Kids

Bine ati venit la Tinka Smile for kids!

Bine ati venit la Tinka Smile for kids!

Tratamentele la nivel inalt sunt vitale pentru dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavostra,noi suntem aici sa va ajutam pas cu pas. Folosind tehnologia de ultima ora atat in pedodontie cat si in ortodontie, doctorii si echipa noastra fac tot posibilul ca experienta la stomatolog sa fie una placuta si amuzanta.

La Tinka Smile intelegem importanta unei igiene dentare de la varste foarte fragede, oferind copilului toate informatiile necesare privind tehnica corecta de periaj, iar parcursul tratamentelor sa fie cat mai comod si relaxant.

Practica noastra este numai in interesul copilului, oferindu-i o experienta de neuitat plina de zambete si dinti sanatosi.

Dr. Calenic Anca cu specializare in pedodontie va asigura vizite placute si pline de zambate. Fondatoarea Asociatiei pentru „Sanatatea orala”, invata copii din mediul urban si rural importanta unui zambet stralucitor cat si a unei alimentatii sanatoase. Experienta la medicul pedodont abordeaza o tehnica noua studiata din psihologia copilului, linistind atat copilul cat si parintii. Dr. Calenic Anca ne invata ca atunci cand ai rabdare orice copil este cooperant si fericit indiferent de varsta.

Ei bine, da! Zana Maseluta viziteaza toti piticii de la gradi! Nu e un zvon , ea a fost vazuta la cateva gradinite inca de la inceputul anului. Zana Maseluta viziteaza toti piticii de la gradi. Intalnirea copiilor cu Zana Maseluta si prietenii ei are ca scop:

  • sa-i ajutam pe copii sa invete despre igiena corecta a dintilor fie ei mai mari sau mai mici;
  • sa-i ajutam si pe parinti sa-si intareasca cunostintele pentru ingrijirea dintilor celor mici;
  • prima intalnire cu medicul dentist sa fie una placuta ,prietenoasa si jucausa;
  • copiii sa invete, ca a manca sanatos inseamna dinti puternici si fara carii;
  • sa se deprinda cu periuta si pasta de dinti care sunt prietenii cei mai apropiati ai dintisorilor prin intermediul jocurilor.

Pentru ca ne interseaza ca si copilul dumneavostra sa aibe cele mai bune cunostinte in ceea ce priveste o igiena orala corecta am infiintat programul „Pentru un zambet mai sanatos”. Este demarat in scoli si gradinite si ajuta copii sa inteleaga importanta unei alimentatii sanatoase cat si a unei tehnici de periaj corespunzatoare.