Plata în rate a tratamentelor stomatologice

Programul Tinka Smile 4 All

Programul Tinka Smile 4 All

A fost gandit special pentru dumneavoastra. Pentru noi sanatatea pacientilor este pe primul loc si dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu posibilitatea de achitare a tratamentelor dentare in rate fixe fara dobanda.

Pentru ca fiecare pacient sa isi poata permite anumite tratamente si lucrari complexe stomatologice, folosind tehnologii de ultima generatie, utilizam programe de plata alternative. Pe langa modalitatile de plata clasice : cash, card, ordin de plata, oferim un sistem de plata in rate, fara dobanda, pe o perioada determinata de pana la 10 luni.

Lucrari protetice complexe, implante dentare sau aparatele ortodontice, ale caror costuri ar fi insemnat un efort financiar, acum devin mai accesibile.

Acest pachet de finantare ofera sprijin tuturor pacientilor si este acordat in parteneriat cu Banca Transilvania, cu rate egale, fara dobanda si fara comision, pe o perioada de 10 luni de zile.

Pentru a beneficia de aceasta oferta financiara, pacientul trebuie sa solicite imprumutul, care se acorda simplu si rapid, pe baza adeverintei de salariat. In cazul unor proceduri complexe, imprumutul poate fi acordat si membrilor familiei pacientului, de pana la gradul al doilea, pe baza documentelor justificative, fara a fi necesar un avans sau un girant.

Indiferent de data stabilita pentru achitare sau daca valoarea manoperelor dintr o anumita luna depaseste pe aceea a ratei lunare, tratamentele pot incepe imediat.

Cu Cardul Avantaj eliberat de Banca Transilvania STAR BT, aveti posibilitatea de a plati pe loc serviciile oferite sau in 10 rate lunare. Plata cu card-ul bancar este considerata cea mai moderna si eleganta modalitate de plata.

card avantaj

 

Beneficiile Cardului Avantaj: STAR BT

  • Posibilitatea de a plati in rate, intre 1 si 10, pentru tratamentele si serviciile solicitate
  • Nu se percepe o taxa de emitere a cardului
  • Servicii disponibile deţinătorilor de card aflaţi în străinătate: asistenţă telefonică privind utilizarea cardului, înlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea în regim de urgenţă a unei sume de bani
  • Posibilitatea alegerii datei de emitere a extrasului de cont
  • cardul poate fi utilizat ca un card de credit obişnuit, la orice bancomat sau comerciant din ţară şi străinătate oriunde este afişată sigla MasterCard
  • 0% dobândă pentru serviciile cu plata în rate în cazul în care se ramburseaza integral rata scadentă în perioada de graţie de până la 45 de zile
  • 0% dobândă pentru tranzacţiile efectuate la orice comerciant dinţarăsau străinătate ce afişează sigla MasterCard (în afara sistemului de rate) în cazul în care se ramburseaza în totalitate suma utilizată în perioada de graţie.

Star BT

Card Avantaj STAR BT este primul card de credit in lei, cu utilizare nationala si internationala, care ofera avantajul de a beneficia de servicii si tratamente stomatologice, cu plata in rate, astfel incat costurile ridicate a procedurilor complexe din cabinet nu mai reprezinta un motiv pentru amanarea solutionarii problemelor de sanatate.

Daca pacientii detin deja carduri emise de Banca Transilvania, nu trebuie decat sa plateasca folosind acel card, in situatia in care unii pacienti sunt interesati de aceasta oferta, dar nu detin un astfel de card, vor fi indrumati in cabinetul stomatologic .

Orice serviciu sau tratament poate fi achitat în rate, nefiind percepute comisioane sau dobânzi.

Doar cu „Tinka Smile” tratamentele stomatologice de mare finete sunt accesibile toturor.

Tinka Smile – Creating beautiful smiles…