Endodontia

         Endodontia cuprinde un capitol larg si foarte important, din patologia stomatologica si se refera la complexul anatomo-functional format din pulpa dentara, dentina inconjuratoare si parodontiul apical, constituind un tot unitar.

Bolile pulpei dentare precum si parodontitele apicale induse de patologia pulpara, sunt tratate intr-o succesiune privind etiologia, epidemiologia, patologia, prevenirea, diagnosticul si tratamentul lor.

tratament de canal dinte

 

 

Individualizarea tratamentului in raport cu statusul local si general al pacientului, folosirea cu acuratete a manoperelor si tehnicilor alese sunt de o importanta majora daca tinem seama si de faptul ca, in ultimii ani, au aparut noi materiale si tehnici de sterilizare si obturatie biologica etansa a canalelor radiculare.

Etapele de tratament cuprind: diagnosticarea corecta,  efectuarea corecta si in siguranta a tratamentului de sterilizare a canalelor radiculare cat si o obturatie corecta tridimensionala.

Cabinetul nostru dispune de materiale si instrumentar de ultima generatie pentru un tratament corect si siguranta in executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *